Д-р Нина Бучкова

Д-р Нина Бучкова е родена през 1979 г. в гр. Велинград. Завършва средното си образование във Велинград през 1997 година, след което започва висшето си образование в Стоматологичния факултет на Медицинския университет - Пловдив. Завършва висшето си образование през 2003 година с успех 5.72 от следването и 6.00 от държавните изпити. Работи като стоматолог на частна практика от месец септември 2003 година, а от септември 2005 е част от екипа на стоматологични кабинети "Д-р Ралев". През месец август 2007 година практиката беше преименувана в денталномедицински отдел на Ралев Дентал АД, а стоматологията като понятие стана част от историята - започна да се говори за дентална медицина. Д-р Бучкова продължи да практикува професията си във въпросния отдел до месец октомври 2012 година, когато замина за Обединеното Кралство и продължи да работи там като дентален лекар.

През м. октомври 2004 година д-р Нина Бучкова започва да изучава психология по магистърска програма към Пловдивския университет. През м. май 2006 година се дипломира успешно и в рамките на няколко години сред персонала на стоматологични кабинети "Д-р Ралев" имаше служител с две висши образования: стоматология и психология - което несъмнено беше много добра комбинация. Д-р Бучкова обича да чете книги от различни области, занимавала се е дълго време с йога, владее английски и руски език. С удоволствие общува с природата под и над земята - планините и пещерите са място, където тя прекарва много време при всяка възможност.

От месец февруари 2005 година д-р Бучкова е специализант към катедрата по Орална хирургия към Стоматологичния факултет на Медицинския университет - гр. Пловдив. По време на явяването си на конкурси имаше късмета да се запознае с д-р Ралев, а д-р Ралев имаше още по-големия късмет да се запознае с нея, от което произлезе едно твърде успешно партньорство в областта на стоматологията и графичния дизайн на няколко уеб-сайта. Хирургията е област, в която д-р Бучкова има най-много амбиции за професионална реализация. С удоволствие поставя зъбни импланти и работи изключително атравматично. Работата й се характеризира с финес и елегантност. Дълбоко разположените и трудни за изваждане ретинирани мъдреци биват отстранявани от д-р Бучкова без пациентът да усети никаква болка или дискомфорт. От началото на кариерата си до ден днешен с голямо удоволствие извършва зъбни екстракции. През 2009 година д-р Бучкова успешно защити своята специалност по орална хирургия.

Какво още би могло да се каже за д-р Бучкова? За дълъг период от време тя беше най-младият стоматолог от всички работещи в стоматологични кабинети "Д-р Ралев". Обича да работи с всякакви хора; с удоволствие ще изслуша всеки човек (нещо, с което не може да се похвали всеки дентален лекар). Все пак д-р Бучкова е дипломиран психолог и умее да изгради индивидуален подход към всеки.

За контакти с д-р Бучкова: тел. 0887 683358