Уебсайтска история

English Deutsch Русский Македонски Turkce Espanol

    Автори на този уеб-сайт са д-р Нина Бучкова, д-р Явор Симеонов и д-р Венцеслав Ралев. Всички специални ефекти (снимки, анимация и графики) са плод на прекарани от тях дълги часове пред монитора, зад фотоапарата или над някое от многобройните печатни издания от областта на информационните технологии. Дали е имало полза от целия този труд - нека посетителите на сайта преценят сами!
    Стоматологични кабинети "Д-р Ралев" са създадени на 18.03.2002 година. Към настоящия момент екипът на кабинетите се състои от петима стоматолози. Средната възраст на персонала все още се колебае около 30 години. Стремим да бъдем перфектни във всяко едно отношение - да работим без пациентът да чувства какъвто и да било дискомфорт на стоматологичния стол, продуктите на нашия труд да отговарят на световните стандарти за качество в стоматологията, да поддържаме приятен интериор и перфектна хигиена в кабинета.

Зъбопротезни имплантати    Пародонтоза    Как найти (схема)

www.omegadentagroup.com


    Глобалната световна информационна мрежа (или Internet, както казват повечето хора) наистина успя да промени света. В момента една средна (или по-скоро малка) по мащабите си компания като нашата разполага с такъв обем за хостване на съдържание и с такива възможности за трафик на информация, каквито само преди 20 години имаха печатни издания от рода на "New york Times" или "Frankfurter Allgemeine Zeitung". При това имаме и възможност за обратна връзка с потребителя - нещо, което е трудно постижимо за печатните издания. При нас всеки, който иска да ни зададе какъвто и да било въпрос, може да го направи с помощта на нашия форум. В рамките на няколко часа форумът се посещава от администратора и модераторите и се регистрират всички запитвания; всеки посетител може да разчита на своевременна и компетентна (според нашите възможности) реакция от страна на екипа. Имаме и специално регистриран за целта интернет домейн, предназначен за on-line стоматологични консултации. Адресът е www.dentalforum-bg.com, а регистрацията беше направена с цел по-лесен достъп на потребителя до специализирани консултации в областта на стоматологията.

Безплатни on-line стоматологични консултации

www.omegadentagroup.net


    Нашият екип е разработил и още един уеб-сайт, който не е комерсиален и не се опитва да рекламира никаква услуга или продукт. Ако имате интерес, може да го посетите на адрес www.bg-tourinfo.com. Освен това д-р Венцеслав Ралев участва и в изграждането на www.investor-bg.com - сайт, създаден с чисто информационна цел. Коментари и препоръки и за трите сайта се приемат на адрес ralev@dentist.bg. Регистрирани са и няколко интернет домейна, които водят към по-специфично съдържание - най-общо всичко относно българската стоматология (или дентална медицина?!) в контекста на съвременната икономическа, външнополитическа и социална обстановка. Ако имате интерес, можете да посетите адресите www.bg-dentist.com, www.dentalforum-bg.com, www.bg-dentist.eu и www.dentalimplants.bg. След дълга и тежка битка с бюрокрацията ние дори успяхме да регистрираме домейн с разширение .bg - всеки, минал по този път, знае за какво става въпрос.

Снимки от кабинета

    Екипът на нашия кабинет се опитва да бъде в крак със съвременното развитие на всички области от денталната медицина. Поради това се грижим да получаваме по възможност най-актуалната информация, често посещаваме специализирани курсове, лекции и конгреси. Всичко това отнема изключително много време и финансови средства, но няма друг начин за повишаване на професионалната квалификация. Освен това съвременните тенденции в развитието на медицината налагат колаборация с голям брой специалисти от различни области; налице са и тенденции към консолидация и окрупняване на лечебните заведения. На много специалисти им се налага да работят на няколко места с оглед натрупването на повече опит и максимално ефективна клинична и научна работа. По тази и по някои други причини д-р Венцеслав Ралев и д-р Явор Симеонов са консултанти в Дентален център "Омегадентагруп" в гр. Видин. Автор на уеб-сайта на въпросната дентална практика е също д-р Ралев. В резултат на успешното сътрудничество между двата екипа в гр. Видин вече се предлагат зъбопротезни имплантати. Първият имплантат беше поставен успешно на 06.03.2008 г.

Зъбна бижутерия